Nyt beredskab: Bliv digital aktivist

Verden er ekstremt ulige! Rige mænd tjener penge uden at arbejde – fattige kvinder arbejder uden at tjene penge. Det forsætter, hvis ikke vi sammen gør noget nu.

Gennem vores beredskab er du med i kampen for en mere lige verden. Du kommer helt tæt på de stærke kvinder, der går forrest. Og du får mulighed for at bakke op og lave aktioner sammen med dem – via underskriftindsamlinger, email-aktioner eller små donationer, der gør en afgørende forskel.

Det får du, som digital aktivist:

Emails

Vores kønsekspert Emma Holten opdaterer dig på verdens ulighed og kvinders kamp, så du bliver klar til at skære igennem debatten. Og hun fortæller dig om nye og kreative måder at gøre en forskel på. Emmas nyhedsbrev udkommer cirka en gang om måneden.

Derudover sender vi email-opdateringer, så snart der er nyt fra de mennesker, du forandrer verden sammen med. Vi kommer rundt i landet med foredrag, og du bliver selvfølgelig inviteret som en af de første via vores emails.

Sms

Du modtager løbende aktivist-sms’er – den mest effektive måde at gøre en forskel på. Når du modtager sms’en, kan du let besvare den eller åbne et link. Så går du aldrig glip af en vigtig sag, hvor du kan gøre en forskel sammen med kvinder, der vil forandre verden.

På sms’en modtager du også invitationer før alle andre til vores arrangementer over hele landet. Det er din vej til at sikre dig en plads til hårdtslående debatter, spændende filmaftener og stærke events.