Nyt beredskab: Bliv digital aktivist

Verden er ekstremt ulige! Rige mænd tjener penge uden at arbejde – fattige kvinder arbejder uden at tjene penge. Det forsætter, hvis ikke vi sammen gør noget nu.

Gennem vores beredskab er du med i kampen for en mere lige verden. Du kommer helt tæt på de stærke kvinder, der går forrest. Og du får mulighed for at bakke op og lave aktioner sammen med dem – via underskriftindsamlinger, email-aktioner eller små donationer, der gør en afgørende forskel.

Det får du, som digital aktivist:

Beredskabet: SMS’er og e-mails

Du modtager e-mails og sms’er, så du let kan dele, skrive under, donere og på andre måder gøre en forskel som digital aktivist.

Sms er den hurtigste vej til handling, og her vi sammen skaber størst gennemslagskraft. Når der er noget vigtigt på spil, sørger vi for, at du ved besked. Så frekvensen er afgjort af, hvor akut vi har brug for din opbakning, men det bliver ikke mere end et par sms’er om måneden.

e-mail modtager du også aktionerne samt opdateringer om, hvordan det går med de sager og mennesker, du støtter.

Nyhedsbrev

Som en vigtig del af beredskabet får du dybdegående viden om kønskampen og ligestillingen i vores nyhedsbrev ti gange om året. Det klæder dig på til at skære igennem kønsdebatten med analyser, anbefalinger, bøger du skal læse og meget mere.

Læs de udsendte nyhedsbreve her, og glæd dig til meget mere stærkt indhold, når du har meldt dig til beredskabet:

#1 - Om Weinsten og Magt- udsendt 27. februar 2020

#2 - Om Omsorg og Corona Virus - udsendt 8. marts 2020

#3 - Om Gæld og Corona - udsendt 14. april 2020

#4 - Om Køn i krig og Danske våben - udsendt 18. maj 2020

#5 - Om at bygge noget bedre oven på ruinerne - udsendt 23. juni 2020