54%
5.433 / 10.000 actions

De fleste kender efterhånden til Blackstones metoder: De køber en lejlighed, sætter et nyt køkken i – og skruer op for huslejen. På den måde kan de hive enorme summer op af lommerne på almindelige københavnere, der har brug for tag over hovedet. Vi er nødt til at sige fra overfor uligheden.

Blackstone er kendt for at smyge sig uden om at betale skat til fællesskabet. Kapitalfonden har gjort en indviklet struktur klar, så millionerne kan ende i berygtede skattely som Luxembourg, Delaware og Cayman Islands.

Blackstones skattely-struktur er skandaløst aggressiv og virker til kun at være lavet sådan for at spare i skat, har en ekspert udtalt til DR. Blackstones navn er da også dukket op flere gange i diverse skattelæk som LuxLeaks og Paradise Papers.

Kapitalfonden siger at stilen nu lægges om. Derfor tager de i Danmark navneforandring til Kereby. De vil vise, at de kerer sig om deres by. Men virksomheder, der kerer sig om danskerne, bruger ikke fiksfakserier for at slippe uden om at betale skat.

Skattely er en del af et sygt økonomisk system. Et system hvor de rigeste får endnu mere, mens milliarder af mennesker slider uden nogen mulighed for at slippe ud af fattigdom.

Vi har brug for, at du sender en klage til Kereby i dag. De skal vise, at deres overskud ikke havner i skattely.