SKRIV UNDER: Styrk SKAT – stop skattesnyd!

80%
4.019 / 5.000 actions

Velfærden er i forfald, og uligheden stiger. Det ødelægger livet for dem, der har mindst, og vi får alle et dårligere Danmark.

Der er en grund til, at vi mangler penge i fælleskassen. Hver dag er der skattesnydere, der hellere vil bruge millioner på udspekulerede rådgivere, end på at betale en fair skat til fællesskabets velfærd.

Skattesnyderne er ikke længere bange for, at deres fusk bliver opdaget. Politikerne har nemlig sparet kontrollen i stykker. 40 procent af medarbejderne i SKAT er skåret væk over en periode på ti år, og SKAT’s indsats imod skattely er ved at forsvinde. Det skal vi ikke finde os i!

DERFOR SKAL DU SKRIVE UNDER:

  • Stop skattesvindlen, så vi har flere penge til velfærd. Så kan vi ansætte flere lærere til vores børn. De ældre kan få et værdigt antal bade. Sygeplejerskerne kan undgå stress-sygemeldinger. Vi kan få fornuftige normeringer i institutionerne.
  • Det haster. Det er inden valgdagen, at vi sammen kan påvirke den kommende regering. Det er i valgkampen, at de kommer med løfter, og der vi kan få dem til at lytte. Derfor har vi brug for din underskrift nu.

Hjælp os med at fortælle skatteministeren at en ny regering skal stoppe skattesnyderne ved at styrke SKAT nu. Skriv under i dag.

Læs brevet med konkrete forslag til skatteministeren her.